Ontspannen mozaïek workshop vol creativiteit en met een prachtig resultaat

De workshop begint met de keuze van je product. Je kunt kiezen uit diverse vormen om te mozaïeken, zoals een vlinder, spiegel, schaal of dienblad. Zodra je jouw keuze gemaakt hebt, kun je echt aan de slag. Dit is het moment om je creativiteit de ruimte te geven. Je kunt met potlood het ontwerp op de vorm tekenen of gewoon uit de losse pols werken. Zodra je je gewenste kleuren hebt uigekozen kan het knippen beginnen. De tegels moeten in kleine stukjes geknipt worden voor ze opgeplakt kunnen worden. Als je je werkstuk af hebt, moet de lijm minimaal een half uur drogen voordat je met voegen kunt beginnen. Het voegen maakt je werk ècht af.

De workshop kan gevolgd worden vanaf 2 tot 8 personen (andere mogelijkheden zijn bespreekbaar).
De kosten van deze workshop zijn €32,50 per persoon.
Neem voor de beschikbaarheid even contact met mij op.

  • Mozaïek bij Mozalyn is pas af als het gevoegd is

De prijzen zijn inclusief materiaal, koffie en thee met wat lekkers tijdens de gehele workshop. Tijdens het drogen van het kunstwerk is er gelegenheid voor een hapje en een sapje.

Voor de duurdere attributen, zoals bijvoorbeeld een tafeltje of luxe tegels, komt er een extra bijdrage bij. Dit kan variëren van €5 tot €15. De prijs is gebaseerd op zelf voegen. Dit houdt in dat je voegsel en een uitgebreide instructie mee naar huis krijgt. Indien je jouw werk door mij wilt laten voegen kan dit ook. Hier reken ik €5 per werkstuk voor en maken we een aparte ophaalafspraak voor.

  • Mozaïek een vis bij Mozalyn